Támogatás

Emlékszel még, hogy kezdted? Támogasd Te is a fiatalok vállalkozói ismereteinek bővítését!

Bankkártyás fizetési mód

Kérem, adja meg az összeget!

Kérem, adja meg az adatait!

Név

E-mailElolvastam és elfogadom az adatkezelési szabályzatot és az ÁSZF-et.


Átutalás

Adatok az átutaláshoz:

AIPA Nonprofit Közhasznú Kft.
6000 Kecskemét, Csányi J. krt. 14. 2/205
Számlavezető bank: UniCredit Bank Zrt.
Számlaszám: 10918001-00000003-77030002
Közlemény: 5letből jövő támogatás

Amennyiben a támogatásról igazolásra van szüksége, kérjük, hogy jelezze azt az aipakft@gmail.com e-mail címen.Gyakori kérdések


Miért támogassam az 5letből jövő játékos vállalkozói vetélkedőt?

Támogatásoddal minden évben diákok százai tudják bővíteni a vállalkozási ismereteiket, de a játék híre több ezer fiatalhoz eljut. Tudjuk, mennyire fontos napjainkban a felkészültség, a gyakorlati problémák menedzselésének képessége, mely sikeressé tehet egy friss vállalkozót, de egy fiatal munkavállalót is. A játék az idei évben már negyedszerre kerül megrendezésre, és a hagyományokat folytatva minden tanévben szeretnénk a továbbiakban is megrendezni.

Hogyan tudom támogatni a vetélkedőt?

Támogathatsz minket bankkártyával történő fizetéssel vagy akár átutalással is.

Mennyi pénzre van szükségetek?

A legkisebb támogatás is segít! Nagy öröm, hogy mások is olyan elkötelezettek a fiatalok tudásbővítése, pénzügyi nevelése, valósan használható gyakorlati tudás átadása és az innováció mellett, amennyire az AIPA Nonprofit Közhasznú Kft.

Milyen visszajelzést kapok a vetélkedő menetéről?

Az aktuális hírek mindig a www.5letboljovo.hu oldalon olvashatók, valamint örömmel vennénk, ha a játék Facebook és Instagram oldalát is követnéd, hogy folyamatosan értesülj a verseny előrehaladásáról, a vetélkedőbe épített mini játékokról, eseményekről, videókról.

Pontosan mire fordítjátok a támogatást?

A fiataloknak minden téren motiváló nyereményeket tartogat a játék. A támogatást a fiatalok díjazására, valamint a játék szervezési költségeire fordítjuk.

Cégként utalhatok nektek?

Igen, semmi akadálya. A támogatás tényéről igazolást is tudunk kiállítani, mely csökkenti a társasági adó alapját. Az igazolás kiállításával kapcsolatban kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot az aipakft@gmail.com e-mail címen.

Milyen jogi háttere van a támogatásnak?

Itt tudsz bővebben olvasni a jogi szabályokról: ÁSZF és az adatkezelési szabályzat

Maradt még kérdésem…

Ha a támogatással kapcsolatban még van kérdésed, akkor az aipakft@gmail.com címre írj nekünk, és igyekezni fogunk minél gyorsabban válaszolni!