Ötletből jövő

Gratulálunk a nyerteseknek!




Szeptember 19-én egy óriási döntő keretében ért véget az idei évad! Az 5 résztvevő csapat idén is erős mezőnyt alkotott.

Ezévi döntőseink a  Trois cent soixante croissant (Budapest), Freitagok (Kecskemét), Majkemi (Szabadka), GDPlayers (Szeged), és a Reunion (Kecskemét) csapatok voltak, akik idén is jó ötletekkel lepték meg a rangos zsűrit, kiknek ezúttal sem volt könnyű dolga a sorrend kihirdetésénél.

Több szakmai szempontot figyelembe véve végül a budapesti Trois cent soixante croissant csapatnak ítélték az első helyezést, ami 1.000.000 Ft, valamint a szintén 1.000.000 Ft-os virtuális bankkártyán megmaradt összegből adódik össze.

Második lett a kecskeméti Freitagok csapata, akik 750.000 Ft nyereményben részesültek, valamint két különdíjat is kaptak.

Harmadik helyezést szerzett a szabadkai MAJKEMI csapat, nyereményük 500.000 Ft.

A negyedik és ötödik helyezett idén a kecskeméti Reunion csapata, valamint a szegedi GDPlayers csapata lett.

Sajnos ez alkalommal közönség nem vehetett részt a Neumann János Egyetem aulájában zajló eseményen, de a jó hír az, hogy idén először lehetőség van arra, hogy az 5letből jövő! YouTube csatornáján felvételről bárki végignézze az ott történteket!

 

Az alábbi linken végignézhetitek a döntőt, ahol lehull a lepel néhány idei újdonságról, különdíjakról is! A videóhoz jó szórakozást kívánunk!

https://www.youtube.com/watch?v=TlUnDZ2MG5A&t=8347s