Ötletből jövő

A Munka Gyümölcse - Az összefogás ereje




Izgalmakkal teli két hét áll mögöttünk! A vetélkedőben ezúttal egy új játék debütált, melyben a résztvevő diákok tanárai meséltek el egy-egy tanulságos történetet életükből, mely a kemény, kitartó munka eredményeiről szól.

A játék „A Munka Gyümölcse” nevet kapta, aligha lehetett volna találóbb elnevezése, hiszen valóban megszívlelendő gondolatokkal gazdagodhatott mindenki, aki végignézte a rövid videókat.

Külön öröm volt látni azt a hatalmas érdeklődést, amely a játékot övezte! Közel harmincezren nézték meg a riportokat a vetélkedő Facebook oldalán, melyekben rengeteg nagyszerű emlék tört felszínre és végig kísérhettük azt a nagyszabású közösségi összefogást, mely több ezer diákot, tanár kollégát, ismerőst mozgatott meg az általuk nagyra tartott pedagógus sikere érdekében.

A játék igazán izgalmas volt, az elmúlt két hétben özönlöttek az elismerő szavak és a like-ok a tanárok felé. A végén pedig Koncz Hajnalka tanárnő, aki Szabadkán tanít, kapta a legtöbb szavazatot - több, mint 1.300-at - saját történetére.

A munka igazi gyümölcse pedig az a szeretet, mely a résztvevő tanárokat körülveszi, mely hivatásuk egyik legfontosabb része és amelyről mindannyian azt állítják, hogy munkájuk igazi elismerése! Mindenkinek hatalmas köszönetet szeretnénk mondani, aki részt vett a játékban, és megmutatta az emberi kapcsolatok fontosságát, továbbá köszönjük a rengeteg jelenlegi és volt diáknak, ismerősnek a szívet melengető hozzászólásokat, amellyel betekintést nyerhettünk az örömteli diákévekbe.